Koła w ruchu

Koła w ruchu - projekt wsparcia studenckiej działalności naukowej w województwie pomorskim realizowany w 2018 roku i finansowany przez Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego. Celem projektu jest realizacja szeregu działań na rzecz studenckiego ruchu naukowego i kół naukowych działających na terenie województwa pomorskiego, które w sposób kompleksowy wesprą studentów aktywnych naukowo. Zadanie ma na celu stworzenie ogólnodostępnej bazy kół naukowych, tak by zwiększyć wiedzę kandydatów na studia oraz studentów na temat możliwości rozwoju naukowego, oraz stworzyć platformę, dzięki której możliwe będzie nawiązanie i kontynuowanie współpracy pomiędzy kołami naukowymi. Platforma będzie przestrzenią, gdzie koła naukowe będą mogły poszukiwać współpracy, pomocy przy swoich projektach, tak, by ich działalność stawała się bardziej innowacyjna i interdyscyplinarna.

Link do strony projektu: www.kolawruchu.pl

Formularz rejestracyjny i informacje szczegółowe

Koordynator projektu:

42465702 2245902808772032 2988265908994048000 n