Temat: "Współczesna komunikacja - wczoraj listy, dzisiaj online."

24 maja 2016 r. w godzinach 17:00-19:00 w Gdynia Infobox Obserwatorium Zmian

Prelegenci debaty:

• •Paweł Orzechowski - reprezentant wykorzystania najnowszych technologii w procesie komunikacji online
  • •Adrian Łukaszewski - Członek szefostwa Inspektoratu Ratowniczego Chorągwi Gdańskiej ds. Promocji i wizerunku
  • •dr Maciej Dębski - Prezes Zarządu Fundacji DBAM O MÓJ Z@SIĘG, właściciel Centrum Doradztwa i Badań Społecznych SOCJOGRAM oraz adiunkt na Uniwersytecie Gdańskim
  • •Andrzej Tokarski – Magister pedagogiki, animator poczynań organizowanych dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Konferansjer, narrator i publicysta.

Opis debaty:

XI Gdyńska Debata Młodych - ,,Współczesna komunikacja- wczoraj listy, dzisiaj online” jest kolejną
z cyklu debatą, w której staramy się podjąć dyskusję nad bardzo rozległym i popularnym na dzień dzisiejszy tematem, dotyczącym wszystkich - komunikacją. Podczas jedenastego spotkania z ekspertami pragniemy przyjrzeć się skutkom braku realnych rozmów. Debata ma na celu ukazanie społeczeństwu problemu oraz zastanowienie się czy w dzisiejszych czasach można jeszcze komunikować się bez internetu.

Zespół Projektowy:

• Aleksander Jabłoński